Menuer
November og december |
Menu 1 |
Østers- og persillesuppe med bagt
helleflynder |
Oksemørbrad med bagte jordskokker
og tomater |
Pære Tiramisu med kanel-iscrème |
Pris pr. couvert:
Kr. 310,- |
|
Menu 2 |
Varmrøget ørred på salsa
af spanske mandler og tomat |
Confit af andelår med store svesker
og kvæder |
Karameliseret æbletærte med
rørt vanillie-iscrème |
Pris pr. couvert: Kr. 265,- |
|
Menu 3 |
Torskerielette med sprød cruton og
krydderurtesalat |
Kalvefilet stegt med oliventapenade og
grillede peberfrugter og selleri |
Mocca/chokolade-trøffel med brombærcoulis |
Pris pr. couvert: Kr. 265,- |
|
|
Buffeter
November og december |
|
Buffet 1 |
Røget laks fra egen rygeovn |
Sild stegt med dijonsennep og dild |
Confit af andelår med svesker og kvæder
|
Tærter bagt med mozzarella og spinat |
Letrøget kalveculotte stegt med grov
sennep |
Salat med grillet grønt |
Kartofler bagt med timian |
Æbletærte med kanel og nødder |
Pris pr. couvert:
Kr. 225,- |
|
|
Buffet 2 |
Varmrøget laks med krydderurtesalat
og oliven |
Torsk bagt med grov sennep, kapers, peberrod
og rødbeder |
Stegt and med æbler og svesker |
Kalvefilet med sennepsurter |
Kartofler bagt med citron og olivenolie |
Langtidsbagte grøntsager med timian |
Røget Saga-ost med ristet rugbrød
og sirup |
Bitter chokoladekage med syltede blommer |
Pris pr. couvert: Kr. 255,- |
|
|
Buffet 3 |
Stegte laksespyd med tomat/chili-dressing |
Krydrede fiskedeller med pickles |
Barbecuestegt kylling |
Soyamarineret oksefilet med nudelsalat |
Blandet salat med feta, grillede peberfrugter
og oliven |
Tærte med porre |
Foccacier bagt med tomat og mozzeralla |
Crostinier med gedeost og oliventapanade |
Appelsin/chokolade-muffins |
Pris pr. couvert: Kr. 240,- |
|
|
Reception |
Baccala crostini |
Kr. 12,- |
Kalkun med citron og pinjekerner |
Kr. 12,- |
Små sandwich med røget
laks fra egen rygeovn |
Kr. 18,- |
Små grønne oliven fra
Spanien |
Kr. 10,- |
Små sandwich med chorizopølse
|
Kr. 18,- |
Små sandwich med kylling |
Kr. 18,- |
Små sandwich med yarm røget
kalkun og tzaziki |
Kr. 18,- |
Frikadelle med bacon på pind
|
Kr. 18,- |
Parmaskinke med bagt tomat |
Kr. 16,- |
Barbecue kyllingevinger |
Kr. 8,- |
Marineret kyllingespyd |
Kr. 14,- |
Spanske soya mandler |
Kr. 8,- |
Små foccacier bagt med ost og
tomat |
Kr. 12,- |
Mini spinat og porre tærter |
Kr. 14,- |
Dansk Mester på pind med radise |
Kr. 10,- |
Blå Kornblomst med syltet pære |
Kr. 12,- |
Cruton med oliventapanade og gedeost |
Kr. 14,- |
Sarah Bernard |
Kr. 10,- |
Brownies med valnødder |
Kr. 12,- |
|
Lakserøget sild med æggesalat
, tomat & karse |
Sildetallerken med 2 slags sild |
Kryddersild med kartofler, purløg
og cremefraiche |
Lakserøget sild med æggesalat
, tomat & karse |
Sildetallerken med 2 slags sild |
Pris pr. couvert: Kr. 298,- |
|
|
Natmad |
3 slags sandwich med chorizo, røget
laks og kyllingesalat |
Kr. 54,- |
Lune grøntsagstærter
med salat og brød |
Kr. 68,- |
Kartoffelsuppe med ristet chorizo
og purløg |
Kr. 58,- |
Krydret karry/kyllinge-suppe med nudler
og koriander |
Kr. 75,- |
Pølsebord med 3 slags pølser,
cornichoner, oliventapenade, løg og brie
|
Kr. 88,- |
Frikadeller med kartoffelsalat |
Kr. 68,- |
Chili con carne |
Kr. 78,- |
Kylling sweet & sour med ris |
Kr. 78,- |
|
|
|
Frokost |
Alle vores buffeter leveres som frokost.
Samme leveringsbetingelser er gældende.
Vi står gerne for jeres frokostordning - I skal
blot være min. 20 personer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|