Forsiden
Mad >
Vin
Levering
Kontakt
 
: Menuer :

Kender du det? Gæsterne kommer om en halv time og du har ikke skiftet tøj og kartoflerne er overkogte og saucen skiller og fik de samme mennesker egentlig ikke den samme menu, sidst de var her?

Slip for postyret og lad os tage køkkentjansen til din næste fest. Vi stiller gerne op til både små og store arrangementer, og i de tilfælde, hvor menuen kræver at du selv tilbereder dele af maden, følger der en grundig vejledning med.


Menuer
November og december
Menu 1
Østers- og persillesuppe med bagt helleflynder
Oksemørbrad med bagte jordskokker og tomater
Pære Tiramisu med kanel-iscrème
Pris pr. couvert: Kr. 310,-
Menu 2
Varmrøget ørred på salsa af spanske mandler og tomat
Confit af andelår med store svesker og kvæder
Karameliseret æbletærte med rørt vanillie-iscrème
Pris pr. couvert: Kr. 265,-
Menu 3
Torskerielette med sprød cruton og krydderurtesalat
Kalvefilet stegt med oliventapenade og grillede peberfrugter og selleri
Mocca/chokolade-trøffel med brombærcoulis
Pris pr. couvert: Kr. 265,-
 
Buffeter
November og december
 
Buffet 1
Røget laks fra egen rygeovn
Sild stegt med dijonsennep og dild
Confit af andelår med svesker og kvæder
Tærter bagt med mozzarella og spinat
Letrøget kalveculotte stegt med grov sennep
Salat med grillet grønt
Kartofler bagt med timian
Æbletærte med kanel og nødder
Pris pr. couvert: Kr. 225,-
 
Buffet 2
Varmrøget laks med krydderurtesalat og oliven
Torsk bagt med grov sennep, kapers, peberrod og rødbeder
Stegt and med æbler og svesker
Kalvefilet med sennepsurter
Kartofler bagt med citron og olivenolie
Langtidsbagte grøntsager med timian
Røget Saga-ost med ristet rugbrød og sirup
Bitter chokoladekage med syltede blommer
Pris pr. couvert: Kr. 255,-
 
Buffet 3
Stegte laksespyd med tomat/chili-dressing
Krydrede fiskedeller med pickles
Barbecuestegt kylling
Soyamarineret oksefilet med nudelsalat
Blandet salat med feta, grillede peberfrugter og oliven
Tærte med porre
Foccacier bagt med tomat og mozzeralla
Crostinier med gedeost og oliventapanade
Appelsin/chokolade-muffins
Pris pr. couvert: Kr. 240,-
 
Reception
Baccala crostini Kr. 12,-
Kalkun med citron og pinjekerner Kr. 12,-
Små sandwich med røget laks fra egen rygeovn Kr. 18,-
Små grønne oliven fra Spanien Kr. 10,-
Små sandwich med chorizopølse Kr. 18,-
Små sandwich med kylling Kr. 18,-
Små sandwich med yarm røget kalkun og tzaziki Kr. 18,-
Frikadelle med bacon på pind Kr. 18,-
Parmaskinke med bagt tomat Kr. 16,-
Barbecue kyllingevinger Kr. 8,-
Marineret kyllingespyd Kr. 14,-
Spanske soya mandler Kr. 8,-
Små foccacier bagt med ost og tomat Kr. 12,-
Mini spinat og porre tærter Kr. 14,-
Dansk Mester på pind med radise Kr. 10,-
Blå Kornblomst med syltet pære Kr. 12,-
Cruton med oliventapanade og gedeost Kr. 14,-
Sarah Bernard Kr. 10,-
Brownies med valnødder Kr. 12,-
Lakserøget sild med æggesalat , tomat & karse
Sildetallerken med 2 slags sild
Kryddersild med kartofler, purløg og cremefraiche
Lakserøget sild med æggesalat , tomat & karse
Sildetallerken med 2 slags sild
Pris pr. couvert: Kr. 298,-
 
Natmad
3 slags sandwich med chorizo, røget laks og kyllingesalat Kr. 54,-
Lune grøntsagstærter med salat og brød Kr. 68,-
Kartoffelsuppe med ristet chorizo og purløg Kr. 58,-
Krydret karry/kyllinge-suppe med nudler og koriander Kr. 75,-
Pølsebord med 3 slags pølser, cornichoner, oliventapenade, løg og brie Kr. 88,-
Frikadeller med kartoffelsalat Kr. 68,-
Chili con carne Kr. 78,-
Kylling sweet & sour med ris Kr. 78,-
 
Frokost

Alle vores buffeter leveres som frokost. Samme leveringsbetingelser er gældende.

Vi står gerne for jeres frokostordning - I skal blot være min. 20 personer.